Inteligența artificială nu va atinge niciodată nivelul de perfecțiune al prostiei naturale.
Inteligența artificială nu va atinge niciodată nivelul de perfecțiune al prostiei naturale.

Bioritm

Bioritm BIORITM

Notă: Pentru funcţionarea programului, trebuie să aveți JavaScript activat!
Introduceţi data naşterii:


Calculare bioritm începând cu:

Selectaţi perioada de timp dorită, deplasând cursoarele din stânga şi dreapta scalei:

Bioritm - interpretare

Conform teoriei bioritmurilor, viaţa unui om este guvernată şi influenţată de cicluri periodice. În punctele pozitive ale acestor cicluri, persoana poate dovedi creşteri puternice ale capacităților sale, iar în punctele negative, poate manifesta mari scăderi sau slabiciuni. Momentele cele mai instabile sunt "zilele critice" ale fiecărui ciclu, atunci când se trece prin punctul zero, de la pozitiv la negativ sau de la negativ la pozitiv. De fapt, ar fi mai corect sa vorbim despre "perioade critice", pentru că fazele critice pot dura pâna la 48 de ore. În aceste perioade critice, capacităţile individuale suferă variaţii puternice, de la extrem de mari la extrem de mici.

În zilele critice ale ciclului fizic, evitaţi să lucrati cu maşini şi aparate periculoase. În orice activitate fizică, veţi avea un randament fie foarte ridicat, fie foarte scăzut. Nu vă programaţi nicio intervenţie chirurgicală în astfel de zile - nici ca pacient, nici ca doctor! Activităţile care presupun un efort fizic intens (călătorii lungi, nopţi albe) ar trebui programate în zilele pozitive, când aveţi mai multă energie. Nu va propuneţi să faceţi prea multe în zilele negative. Nu vă culcaţi târziu, nu beţi prea mult alcool şi reduceţi munca fizică. În zilele negative se recomandă activităţi uşoare, de rutină. Odihniţi-vă cât mai mult. Nu staţi în curent.

În zilele critice ale ciclului emoţional, nu vă bazaţi pe trăiri şi sentimente. Mai mult, nu actionaţi în funcţie de acestea! În astfel de zile, nu demisionaţi, nu înaintaţi divorţ, nu luaţi nicio decizie importantă - altfel riscaţi să regretaţi. Dacă lucraţi într-un domeniu al creaţiei artistice, în zilele critice veţi reuşi cele mai strălucite lucrări - şi cele mai neinspirate. Evenimentele care necesită multă energie emoţională (înheierea unui contract important, susţinerea unui examen) ar trebui programate în zile pozitive. În zilele negative nu luaţi în seamă pesimismul şi senzaţia de zădărnicie. Probabil că vor dispărea în perioada pozitivă.

În zilele critice ale ciclului intelectual, să nu vă aşteptaţi să vă meargă mintea foarte bine. Limitaţi-vă la activităţi de rutină, care nu presupun un raţionament complex. Activităţile care necesită o gândire limpede ar trebui programate în zilele pozitive: şedinte, discursuri, examene, rezolvarea unor probleme abstracte. În zile critice, puteti gândi ca un geniu - sau vă puteţi face de râs.

În zilele critice ale ciclului intuitiv, vă este influenţată puterea de intuiţie, "al şaselea simţ", puterea de percepţie şi instinctele şi nu vă puteţi baza pe acestea. O valoare mare înseamnă intuiţii şi percepţii corecte, iar o valoare mică înseamnă neinţelegeri şi confuzie.

Mare atenţie în perioadele în care se succed sau se suprapun două / trei / patru cicluri critice! De regulă, acestea sunt perioadele în care vei ajunge la concluzia că "Nu ştiu ce e cu mine, nu mă mai regăsesc" sau "Parcă mi-a luat Dumnezeu minţile".

Comodo SSL
RSS
Follow by Email